Una gran fita

L’europarlamentari d’UPyD —línia reformista— Enrique Calvet Chambon ens ha informat fins a set vegades a través de la seva pàgina de Facebook sobre la que sembla ser la seva màxima fita al Parlament Europeu. Segons explica, va enviar una carta al president Martin Schulz fent-li saber que entre les dades de contacte dels 28 parlaments dels estats membres, apareixien també en les agendes anuals les dades del Parlament de Catalunya, vet aquí. La troballa —piedra angular en mi política de Estado— ha propiciat una carta de resposta de Schulz (en francès) on demana disculpes per l’error i s’assegura que se n’investigarà l’origen. Cal dir que Schulz és un reconegut coneixedor de la literatura catalana i vés a saber si l’origen de l’error no serà un retoc de l’agenda que ell mateix va fer entre lectura i lectura de Jaume Cabré. Pero deixem que ho expressi l’europarlamentari Calvet, que ho explicarà més clarament que nosaltres:

Ante esta incomprensible errata que había, al parecer, pasado desapercibida desde hace tiempo, cumpliendo con mi programa político de defensa de la unidad e igualdad de los ciudadanos españoles y de respeto a las regiones europeas, elevé una contundente queja a la presidencia del Parlamento Europeo con un exitoso resultado acarreando toma de medidas inmediatas.

És d’agrair que els no nacionalistes vetllin sempre pel principi de “cada ovella, amb sa parella”, és a dir, que cadascú (en aquest cas, cada parlament) aparegui amb els que li són iguals i no es coli entre els que li són inferiors o superiors: els nacionals amb els nacionals i els regionals amb els regionals. És incomprensible que fent una feina tan útil, UPyD tingui la perspectiva electoral que té. Si almenys dissimulessin una mica com Ciutadans!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s